Website verbeteren

Website verbeteren

feest-website verbeterenWe zijn erg blij om jullie te kunnen melden dat we de nieuwe eigenaar zijn van www.vakantiehuisdurbuy.nl. De komende tijd zullen we deze website verbeteren en verder gaan uitbreiden.

Nu de zomer 2014 er weer aan komt krijgen veel mensen er weer zin in om lekker op vakantie te gaan of er even lekker tussenuit te gaan. Soms is het boeken van een bungalow of vakantie een ingewikkelde klus. Er zijn veel aanbieders en een website met uitgebreide informatie waar ook ervaringen worden gedeeld, kan dan erg handig zijn.

Hoewel de meeste mensen vooral een vakantiehuis of bungalow boeken in de zomer, is het ook zeker aantrekkelijk om buiten het hoofdseizoen of zelfs in de winter een weekendje weg te gaan. Een weekendje weg dichbij huis maakt het dan ook mogelijk om ook buiten de vakanties om even lekker uit te rusten en te genieten!

Met deze website willen wij anderen helpen die geintresseerd zijn in een korte of lange vakanties in Durbuy op de Ardennen. Daarnaast willen wij veel informatie en tips geven. Zo zal er ook een webshop komen voor vakantie en reis benodigdheden. Je kunt hierbij denken aan reisgidsen, kampeer artikelen of andere zaken die met reizen te maken hebben.

Hoewel wij geen reisorganisatie zijn, hebben wij wel enige ervaring met vakanties en bungalows in de Ardennen en werken wij samen met verschillende  parken en organisaties. De vakantiehuisjes en bungalowparken die wij aanbieden zijn aangesloten bij de ANVR reisorganisaties en voor ons bekende partners.

De boekingen via deze website gaan dan ook via deze organisaties. We doen er dan ook alles aan om er een betrouwbare en goede website van te maken.

Mocht je ideeen of tips hebben, dan horen wij dit graag via de contactpagina, of door te reageren op de diverse artikels die wij zullen plaatsen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Vakantiehuisdurbuy.nl

 

 

Geef een reactie